Magic News

Barack Obama, la 62 de ani. Mesajul special al soţiei lui, Michelle

Barack Obama a împlinit 62 de ani pe 4 august şi a primit numeroase mesaje cu această ocazie.

Niciunul nu a fost însă atât de special precum cel transmis de Michelle, soţia lui, care i-a transmis o nouă declaraţie de dragoste.

“La mulţi ani băiatului meu gânditor favorit. Te voi iubi mereu, Barack Obama”, a scris Michelle pe reţelele sociale.


Postarea sa a strâns peste un milion de like-uri, iar printre cei care au comentat s-a aflat şi Julia Roberts.

Barack şi Michelle Obama sunt de 30 de ani împreună şi au două fiice, Malia şi Sasha. În decembrie 2022, Michelle Obama a recunoscut în cadrul unei dezbateri televizate că lucrurile nu au fost întotdeauna roz între ea și soțul ei.

Ea a explicat că cuplul a trecut printr-o perioadă tulbure în timpul primilor ani de viață ai fiicelor lor. “Oamenii cred că sunt rea că spun asta - dar au fost zece ani în care nu mi-am putut suporta soțul", a mărturisit ea. Și ghiciți când s-a întâmplat asta? Când fiicele noastre erau mici".

După care a adăugat: "Încercam să ne construim carierele și, știți, ne făceam griji pentru școală și pentru cine ce făcea. Eu, mă gândeam: "Uh, nu e corect"." Și ghiciți ce? Căsătoria nu este 50/50, niciodată, niciodată." De atunci, tensiunile dintre politician și fosta primă doamnă par să se fi atenuat.

Întrebat cum a intrat din nou în grațiile soției sale, Barack Obama a răspuns în luna mai, în cadrul emisiunii CBS Mornings: "Ajută foarte mult să nu mai fiu la Casa Albă".