Magic News

Gwyneth Paltrow îşi pune la dispoziţie casa de oaspeţi într-o campanie împotriva singurătăţii

Gwyneth Paltrow îşi deschide uşa casei sale din Montecito, Santa Barbara, actriţa alăturându-se unei campanii Arbnb împotriva singurătăţii.

Timp de o noapte, pe 9 septembre, două persoane pot locui la Gwyneth şi pot descoperi cum trăieşte actriţa, care îşi doreşte ca oamenii să nu se mai simtă singuri.

„Singuratatea este o condiţie umană, dar în ultimii ani, izolarea crescută si lipsa noastră de comunitate au făcut ca vietile noastre să fie şi mai fragmentate”, a scris Gwyneth.

„@airbnb a avut ideea genială de a face ceva pentru ca lumea să fie un pic mai puţin singuratică, motiv pentru care vă invit să veniţi să staţi la casa mea de oaspeţi din Montecito pentru o noapte”, a declarat Paltrow

. „Chiar dacă începem ca nişte străini, sper că vom găsi conexiuni şi puncte comune la o cină delicioasă pe care o vom lua împreună. Întindeţi-vă lângă piscină, faceţi una dintre drumeţiile mele preferate şi, bineinteles, puteţi avea o baie aprovizionată cu produsele mele preferate de la @goop pentru un sejur cu adevarat luxuriant”, a scris ea în postare.


Lista va putea fi solicitată pentru a fi rezervată începand de marţi, 15 august, la ora 10:00 PST, la airbnb.com/goop, pentru un sejur de o noapte, sâmbătă, 9 septembrie.

Casa de oaspeţi a actriţei are o bucătărie mare care se deschide spre un living spațios, un dormitor cu pat matrimonial, o baie și o magazie. Decorul este unul rafinat, șic și deloc ostentativ, iar oaspeţii se pot bucura de soare lângă piscină... Și pentru că acesta este un sejur care invită la relaxare, musafirii pot profita și de spa și de produsele și tratamentele din gama Goop, care le vor "hrăni corpul, mintea și sufletul". De asemenea, pot lua parte la "o sesiune de meditație transcendentală ghidată pentru o relaxare profundă".