Magic News

John Malkovich a ajuns la Timişoara. Actorul va juca în spectacolul “The Infernal Comedy”

Timişoara este Capitală Culturală Europeană a anului 2023, iar oraşul găzduieşte pe parcursul acestui an sute de evenimente. Vara TM 2023 continuă astfel în ritm de teatru, dans şi cinema.

Printre ele, un eveniment deosebit: spectacolul “The Infernal Comedy”, avându-l în distribuţie pe celebrul actor american John Malkovich, dublu nominalizat la Oscar, la Globurile de Aur și la Premiile BAFTA.

John Malkovich a ajuns la Timişoara de la Munchen, iar aături de el se află artiști ai Orchestrei Academiei din Viena.

Site-ul Stirile Pro TV a publicat un scurt interviu cu actorul, la sosirea acestuia în oraş:

„-Reporter: Cum a fost zborul?

-Întârziat.

-Reporter: Toți abia așteaptă să vă vadă pe scenă.

-Foarte bine, de-abia aștept.

-Este sold out, dar cred că sunteți obișnuit.

-Nu tot timpul.”

Prin fascinanta și tulburătoarea poveste pe care o spune, prin delicatul balans pe linia invizibilă dintre cei vii și cei morți, John Malkovich, secondat de celebra orchestră a Academiei din Viena și de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, construiește cu fabuloasa lui prezență și cu uriașul său talent autobiografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, cel care, în anii '90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia.

Mult așteptatul moment al lunii va avea loc în trei reprezentații, pe 20 iulie de la ora 19:00 și pe 21 iulie, de la orele 16:00 și 19:00.

Spectacolul este prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile orașului / Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timișoara– Capitală Europeană a Culturii 2023” și este finanțat din fonduri private.