Magic News

Danny DeVito vrea să se întoarcă în universul „Batman”

În epoca multiversului, un actor este cu adevărat dornic să-și arunce pălăria înapoi în ring. Danny DeVito a dezvăluit că va reveni ca Oswald Cobblepot, cunoscut și sub numele de Pinguinul, într-un viitor film.

DeVito l-a portretizat pe ticălosul clasic în continuarea lui Tim Burton din 1992, „Batman Returns”, cu o performanță în egală măsură tulburătoare și iconică.

Odată cu lansarea „The Flash” din acest an, Batman-ul lui Michael Keaton, care a jucat alături de DeVito în adaptarea lui Burton a benzilor desenate, actorul și-a exprimat interesul pentru a reveni la rol cu o evidentă nostalgie: Vorbind cu revista SFX, DeVito a spus:

„Cu siguranță aș lua în considerare [întoarcerea la franciză], da. Batman Returns a fost o parte grozavă, a fost iconică. Puteai pur și simplu să renunți la toate. Au fost atât de multe lucruri motivante, atât de multe. Să fiu omul ciudat – o pasăre ciudată – a scos personajul din mine. A fost o experiență emoționantă pentru mine, deoarece am simțit că a fost o oportunitate de-o viață de a-l juca pe Oswald Cobblepot cu viziunea lui Tim. Tim este un geniu pentru mine."

Continuarea AICI