Magic News

Madonna şi-a amânat turneul mondial. Artista a ajuns la Terapie intensivă

Madonna şi-a amânat turneul modial care celebrează cei 40 de ani de carieră, artista în vârstă de 64 de ani având probleme de sănătate.

Ea a ajuns la spital, fiind internată la Terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave. “Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă. În acest moment va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, a declarat managerul său, Guy Oseary, fără a preciza dacă diva se află în continuare în spital sau primeşte îngrijiri la domiciliu.

Apropiaţii săi sunt extrem de îngrijoraţi după ce artista a fost găsită inconştientă şi transportată la spital. Ea ar fi repetat câte 6 zile pe săptămână pentru ca turneul ei să fie unul perfect.

Madonna urma să cânte în perioada iulie-decembrie în Europa şi America de Nord, printre oraşele în care avea programate concerte aflându-se Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montreal, Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam. Primul concert din cadrul “Celebration Tour” era programat pe 15 iulie la Vancouver.

Madonna Louise Ciccone şi-a început cariera de dansatoare, compozitoare şi cântăreaţă la sfârşitul anilor 1970 la New York. Ea are în palmares şapte premii Grammy şi 14 albume de studio şi este considerate una dintre cele mai influente artiste din lume din ultimii 40 de ani.