Magic News

Mick Jagger - Pe covorul roşu cu Melanie, iubita lui cu 43 de ani mai tânără

Mick Jagger şi-a scos iubita în oraş, cei doi fiind prezenţi la Gala American Ballet Theatre care s-a desfăşurat la New York.

Mick Jagger şi Melanie Hamrick, între care este o diferenţă de vârstă de 43 de ani, au asistat la premiera spectacolului “Like Water For Chocolate”, un balet în trei părţi.


Cuplul a pozat pe covorul roşu, ambii extrem de zâmbitori. Cu această ocazie, Mick, care va împlini 80 de ani în luna iulie, a purtat un costum negru, o cămaşă cu buline, pantofi sport şi o pereche de ochelari. Melanie, care lucrează pentru această companie de balet, a mizat pe roşu, ea alegând o rochie mulată cu mâneci transparente.

Melanie a fost, de asemenea, văzută purtând un inel de logodnă cu diamant, cuplul stârnind zvonuri de logodnă din noiembrie anul trecut, când ea a fost văzută pentru prima data purtând această bijuterie.


Cei doi s-au întâlnit la Tokyo, în 2014, acolo unde Mick a ajuns alături de trupa lui, iar Melanie cu compania de balet American Ballet Theatre. S-au întâlnit în culisele concertului Rolling Stones, au luat cina împreună şi aşa a început povestea lor de iubire.

În 2016, cei doi au devenit părinţii unui băieţel pe nume Deveraux, cel de-al optulea copil al artistului, care îi seamănă perfect. Şi-au cumpărat o vilă în Florida, iar în 2019, Melanie s-a retras din activitatea de balerină după o carieră de 15 ani.