Magic News

Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în distribuția filmului „Cravata galbenă”

Miranda Richardson, dublu nominalizată la premiile Oscar, și Sean Bean, câștigător a două premii BAFTA, completează distribuția filmului ”Cravata galbenă”, despre care s-a confirmat recent că intră în etapa de producție.

Alături de aceștia se va afla câștigătorul a două premii Oscar, John Malkovich, a cărui prezență a fost anunțată încă de anul trecut. Sean Bean a câștigat primul premiu BAFTA în anul 2018, pentru rolul principal din serialul Broken, iar pe cel de-al doilea în 2022, pentru rolul din serialul Time.

Fanii actorului îl știu de asemenea pentru rolul său din celebrul serial Game of Thrones. Miranda Richardson a fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele Tom&Viv și Damage.

Filmul este unul biografic și va explora viața veneratului și, totuși, controversatului dirijor de muzică clasică Sergiu Celibidache. În rolurile principale sunt actorii Ben Schnetzer (The Book Thief) și Kate Phillips (Downton Abbey). Din distribuție mai fac parte Anton Lesser (Game of Thrones) și Charlie Rowe (Rocketman).

Continuarea AICI