Magic News

„And Just Like That sezonul 2 se lansează în iunie pe HBO Max

Serialul „And Just Like That”, continuarea serialului de succes al anilor 90 „Sex and the City”, a fost reînnoit pentru al doilea sezon la HBO Max. Noile episoade vor avea premiera pe 22 iunie pe platforma de streaming.

Pe lângă data de lansare a noului sezon „Și uite așa…”, HBO Max a dezvăluit și posterul oficial al producției. Serialul îi are în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Mario Cantone, Evan Handler, David Eigenberg, Nicole Ari Parker, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang și Alexa Swinton.

În februarie 2023, Sarah Jessica Parker și-a anunțat fanii că „And Just Like That/Și uite așa…”, sezonul 2, va avea un „scenariu uimitor”. În primul trailer al sezonului 2 „Și uite așa…”, Carrie realizează că viața este prea scurtă pentru a nu încerca ceva nou.

Acesta este momentul în care Aidan Shaw (John Corbett) apare în mod surprinzător la ușa ei. „Și uite așa, mi-am dat seama că unele lucruri e mai bine să rămână în trecut. Dar poate nu totul”, se aude Carrie vorbind în fundal, în timp ce fosta ei iubire revine, brusc, în viața ei.

Continuarea AICI