Magic News

Omagiul pe care celebrităţile îl aduc Reginei Rock’n’Roll-ului. Mick Jagger, Viola Davis, Bryan Adams, Gloria Gaynor scriu despre Tina - "simbol", "femeia puternică", "legenda"

Tina Turner a murit în Elveţia, acolo unde trăia de mai mulţi ani. Artista a încetat din viaţă la vârsta de 83 de ani, iar moartea ei a întristat o lume întreagă.

Numeroase celebrităţi o omagiază pe Regina Rock’n’Roll-ului scriind cuvinte extrem de emoţionante despre Tina, o legendă a muzicii şi un exemplu de curaj.

Diana Ross, Viola Davis, Bette Midler, Bryan Adams, Paloma Faith, Mick Jagger, Ronnie Wood, Naomi Campbell, managerul Roger Davis, Rick Astley, Gloria Gaynor sunt doar câteva dintre marile nume care scriu despre Tina, pe care spun că nu o vor uita niciodată.

Mick Jagger, prietenul ei de foarte mult timp, a onorat memoria Tinei Turner: “Sunt atât de întristat de moartea minunatei mele prietene Tina Turner. A fost cu adevărat o artistă și o cântăreață foarte talentată. A inspirat, a fost caldă, amuzantă și generoasă. M-a ajutat foarte mult când eram tânără și nu o voi uita niciodată", se arată în mesajul lui, însoţit de o serie de fotografii.


Chitaristul formaţiei The Rolling Stones, Ronnie Wood, a împărtăşit imagini cu Turner pe reţelele de socializare, descriind-o drept „o prietenă dragă a familiei noastre”. „Dumnezeu să te binecuvânteze, Tina, regina rock and soul şi o prietenă dragă a familiei noastre”, a scris el.

Mariah Carey a scris pe contul ei de Instagram: “Cuvinte precum “legendară”, “iconică”, “diva”, “superstar” sunt adesea folosite în exces și totuși Tina Turner le întruchipează pe toate. Pentru mine, ea va fi întotdeauna o supraviețuitoare și o inspirație pentru femeile de pretutindeni. Muzica ei va continua să inspire generațiile următoare.


"Naomi Campbell nu a ezitat să onoreze memoria cântăreței pe Instagram. Sub fotografii vechi, modelul rememorează mai multe amintiri cu ea înainte de a-i trimite un mesaj tandru: “Impactul pe care ni l-ai lăsat despre putere, perseverență, dinamism și faptul că nu ai renunțat la visele tale. Fie ca tu să zbori sus. Legendă pentru totdeauna.”


Actriţa şi producătoarea Viola Davis i-a adus Tinei unul dintre cele mai frumoase omagii: "Simbol. Frumoasă. O supravieţuitoare. Strălucire”, a scris ea pe Instagram. „Primul nostru simbol al excelenţei! Ai fost copilăria mea. Dumnezeu primeşte un înger azi! Odihneşte-te bine, doamnă Tina Turner. Ne vom bucura de moştenirea ta!”


Cântăreaţa Diana Ross a publicat o fotografie pe Twitter cu ea şi Tina, declarându-se “şocată, întristată” .

Actriţa Rita Wilson a ales o fotografie alb-negru cu Tina Turner şi a scris: „Această femeie a ridicat totul la alt nivel: talent. bucurie. graţie. clasă. Ce legendă din toate punctele de vedere. Muzica ei continuă să trăiască. Lecţiile ei trăiesc. Exemplul ei continuă să trăiască. Rugăciuni către soţul şi familia ei. Dumnezeu să o binecuvânteze pe Tina. Fie ca amintirea ei să fie veşnică".


Bryan Adams a spus că Tina Turner a fost „o femeie a naibii de puternică” şi şi-a amintit timpul petrecut împreună. „RIP @tinaturner. Lumea tocmai a pierdut o femeie puternică”, a spus el. „Voi fi mereu recunoscător pentru timpul petrecut împreună în turneu, în studio şi ca prieteni. Îţi mulţumim că ai fost inspiraţia pentru milioane de oameni din întreaga lume pentru că ai spus adevărul şi ne-ai dăruit vocea ta incredibilă. Condoleanţe soţului ei Erwin şi familiei Tinei”.


Bette Midler, cântăreaţă şi actriţă, a spus că Turner va fi vocea „principală” pentru „zborurile îngerilor care cântă pentru odihna ei”.

Paloma Faith a scris pe Instagram: „Nici măcar nu pot începe. Într-adevăr, nu pot. Tina, probabil că ai fost una între cele mai mari influenţe şi inspiraţii pentru mine. Am crescut cu tine şi tot timpul învăţându-mi meseria m-am întors mereu la tine. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare că te-am văzut trăind de mai multe ori. Sunt pentru totdeauna uluită de focul şi energia sufletului tău. Îţi mulţumesc pentru toate darurile pe care mi le-ai oferit mie şi nouă, ca femei. Chiar ai fost incredibilă... RIP”.


Gloria Gaynor a postat pe Twitter: „Sunt atât tristă să aud de dispariţia Tinei Turner, legenda emblematică care a deschis calea atâtor femei în muzica rock, neagră şi albă. Ea a făcut cu mare demnitate şi succes ceea ce foarte puţini ar fi îndrăznit să facă la vremea ei şi în acel gen de muzică”.