Magic News

Angelina Jolie va lansa Atelier Jolie, un proiect în care “toată lumea poate crea”

Angelina Jolie a anunţat lansarea brand-ului “Atelier Jolie”, un proiect colectiv creativ, un loc „unde toată lumea poate crea”, după cum îl descrie actriţa.

Programat să se lanseze în toamnă, atelierul va fi un loc „pentru ca oamenii creativi să colaboreze cu o familie calificată și diversă de croitori experți, creatori de modele și artizani din întreaga lume”.

Angelina Jolie lucrează de ani de zile la acest proiect, iar dorinţa ei cea mai mare este de a-i face cunoscuţi pe acei oameni care creează şi care de multe ori nu sunt creditaţi pentru toate acele lucruri minunate care ies din mâinile lor.

„Aceasta aventura provine din respectul meu profund pentru numeroşii croitori şi creatori cu care am lucrat de-a lungul anilor, din dorinţa mea de a folosi materiale vintage de înaltă calitate şi ţesături vechi precum şi din dorinţa mea de a promova o mişcare în care să încurajăm anumite meserii. Aştept cu nerabdare să dezvolt acest lucru împreună cu dumneavoastră. Mai multe în curând.”

Brandul va folosi materiale reciclate, iar în echipă vor fi refugiaţi, care vor primi astfel şansa de a lucra demn şi de a le fi recunoscute calităţile.

De-a lungul timpului, Angelina Jolie a promovat sustenabilitatea în modă, refolosind hainele. De asemenea, rochiile sale de pe covorul roşu sunt atent alese, desi actriţa a dezvăluit că nu are un stilist. Ea preferă să se implice direct în alegerea rochiilor, aşa cum s-a întâmplat în cazul rochiei de mireasă pe care au fost aplicate desene ale copiilor ei.