Magic News

Cum a fost la Wanderlust 108 Cluj-Napoca, eveniment care a avut loc în Iulius Parc

Pe 13 și 14 mai, a avut loc prima ediție Wanderlust 108 ce s-a desfășurat pe parcursul a două zile, în Iulius Parc Cluj-Napoca.

Line-up-ul evenimentului a fost format din instructori renumiți internațional, printre care: Yotam Agam, Ravi Dixit sau Julio Dieguez Papi, cât și de instructori cunoscuți în comunitatea de wellbeing din România: Paula Tonea, Simona Echim sau Avisek Majumdar.


Ziua de sâmbătă a debutat cu expunere în zona expo: Kula Market - un loc deschis atât pentru participanți cât și pentru toți vizitatorii Parcului Iulius, 4 clase adiacente activităților principale cu Aerial Yoga, Vinyasa Yoga și exerciții de respitație și s-a încheiat cu cele 3 activități de wellbeing și mindfulness de la Main Stage, alături de Anda Schofmann, Yotam Agam și Julio Papi.


Pentru prima oara în România, participanții au avut parte de o experiență inedită de yoga, breathing și port de bras dance.


Dumincă, activitățile principale au luat startul în prima parte a zilei alături de Paul Herinean și echipa World Class România, Yotam Agam, Ravi Dixit și Avisek Majumdar și au continuat până la finalul zilei cu celălate clase suplimentare, lunch break și Kula Market.


Bucuria și starea de împlinire transmise de participanții prezenți la eveniment îi motivează pe organizatori să continue și dezvolte acest proiect în România.