Magic News

Martha Stewart, 81 de ani, este cel mai în vârstă model de pe coperta revistei “Sports Illustrated”

Martha Stewart este una dintre femeile aflate anul acesta pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, o ediţie extrem de aşteptată la fiecare început de vară.

Celebra femeie de afaceri are 81 de ani şi este cel mai în vârstă model care apare în costum de baie pe coperta revistei, care a prezentat această alegere drept una "istorică".

"Îmi place această imagine", a spus Stewart despre poza de copertă pe care a dezvăluit-o în cadrul emisiunii "Today" de luni. Stewart a pozat în Republica Dominicană pentru ședința foto și apare într-un pictorial de zece fotografii.


"Când am auzit că voi fi pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, m-am gândit: "Oh, e destul de bine, voi fi cea mai în vârstă persoană care cred că a apărut vreodată pe o copertă a revistei Sports Illustrated"", a spus Stewart, adăugând: "Și nu mă gândesc prea mult la vârstă, dar m-am gândit că acest lucru este oarecum istoric." "


Când am spus că acest an va fi epic, am vorbit serios", a scris Sport Illustrated pe Twitter.


Marta Stewart şi-a început cariera la 15 ani ca fotomodel, după care a lucrat ca broker pe Wall Street. Mai târziu, a început o afacere de catering, care s-a transformat într-o companie media de lifestyle.