Magic News

Shakira a lansat “Acróstico”, videoclip în care apar cei doi copii ai ei, Milan şi Sasha

Shakira a prezentat videoclipul melodiei “Acróstico”, un cântec extrem de special pe care artista îl dedică celor doi băieţi ai ei, Milan şi Sasha.

Videoclipul cu versurile piesei şi desene animate a fost prezentat în urmă cu trei zile şi a cunoscut un succes imediat: 10 milioane de vizualizări şi locul 7 în topul celor mai populare videoclipuri pe YouTube (Statele Unite).

Cei doi băieţi pe care Shakira îi are cu fotbalistul Gerard Pique, de care artista s-a despărţit, îşi arată în “Acróstico” calităţile vocale moştenite de la mama lor.

“Singurul lucru pe care îl vreau e fericirea ta. Surâsul tău este slăbiciunea mea”, spune Shakira în videoclip. Videoclipul se încheie cu Sasha şi Milan, interpretând ultimele note ale single-ului împreună cu Shakira, iar la final se unesc într-o îmbrăţişare de grup.


Shakira a dezvăluit că Milan şi Sasha sunt foarte interesaţi de muzică, dorind să cânte la pian. "Anul acesta, Milan a scris cântece care mi-au adus lacrimi de emoţie în ochi, iar Sasha a petrecut ore întregi la pian, descoperindu-şi vocea", a povestit artista. Shakira a dezvăluit, de asemenea, că fiii ei au cerut să facă parte activă din "Acróstico", deoarece este un cântec dedicat lor. "L-au simţit şi l-au interpretat singuri şi pentru ei înşişi, cu pasiunea şi sentimentul celui care poartă muzica în interior", a spus Shakira.

"Acróstico" va face parte din noul album al artistei, care va include şi "Monotonía", "Te felicito" şi sesiunea sa cu Bizarrap.