Magic News

Magic evening la Magic FM - Direcţia 5 cântă pe 10 mai la radio

Miercuri, 10 mai, de la ora 19, Direcţia 5 este invitată la Magic FM, unde va susţine un concert special.

Gazda acestui show va fi Liana Stanciu, care va sta de vorbă cu artiştii, care se pregătesc pentru concertul simfonic de la la Sala Palatului, din data de 19 mai.

Concert simfonic Direcția 5 

Cu o carieră de peste 30 de ani și o mulțime de hituri ajunse la inimile fanilor, Direcția 5 va susține un concert simfonic de neuitat pe 19 mai 2023 la Sala Palatului din București.

Fanii Direcția 5 au șansa să asculte live cele mai iubite piese ale trupei într-un concert simfonic extraordinar, alături de o orchestră alcătuită din 40 de muzicieni.


„Seara de 19 mai va fi un moment extrem de special pentru Direcția 5. Rar în existența unei trupe se întâmplă un eveniment atât de magic, dar, când are loc, e pur și simplu excepțional. Pentru că îl trăiești intens și cu o mare emoție”, spune Marian Ionescu despre concertul de la Sala Palatului.


O seară memorabilă pentru una dintre cele mai  iubite trupe 

Trupa a cărei poveste a început în 1991 se mândrește astăzi cu peste 40 de materiale de studio, compilații, albume live. Hituri precum „Povestea noastră”, „O fată ca ea”, „”Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști” sau „La mulți ani” sunt printre cele mai fredonate piese de la noi.

Membrii trupei Direcția 5 reușesc mereu să se reinventeze și să rămână fresh cu fiecare album pe care îl creează. Toate aceste lucruri vor fi sărbătorite de către membrii formației și cei 40 de muzicieni din orchestră în cadrul unei seri memorabile alături de voi.


Biletele pentru concertul care va începe la ora 19.00 la Sala Palatului din București s-au pus în vânzare pe: https://kimaro.iabilet.ro