Magic News

Salma Hayek Pinault și Aaron Paul fac parte din distribuția noului sezon „Black Mirror”

„Black Mirror” se întoarce – și mult mai devreme decât crezi! Netflix a dezvăluit că serialul de succes al lui Charlie Brooker revine în iunie pentru sezonul 6.

Încă o dată, show-ul se mândrește cu o listă de staruri de top. Lista acestui sezon îi include pe Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, Zazie Beetz.

Conform Variety, primul teaser pentru noul sezon promite exact nivelul de disfuncție, întuneric și distopie pe care fanii au ajuns să îl aștepte și să îl savureze de la Brooker de peste un deceniu. Sezonul 6 pare a fi chiar mai violent decât emisiunile anterioare, iar valoarea producției este vizibil mai mare și mai cinematografică.

Bisha K. Ali se numără printre producătorii executivi ai serialului, alături de Brooker, Annabel Jones și Jessica Rhoades.

Continuarea AICI