Magic News

Dragoș Bucur și Dorian Boguţă au avut o zi de 1 Mai la mare cu peripeții

Bodyguarzii clubului Fratelli din Mamaia i-au oprit la intrare pe cei doi actori pentru că nu aveau ținute potrivite, iar Dacia cu care se deplasau a fost oprită de poliție.

Dragoș Bucur și Dorian Boguță au avut parte de o surpriză mai puțin plăcută duminică seara în Mamaia. Cei doi au mers să petreacă de 1 mai, în Fratelli, un club exclusivist din nordul stațiunii. Apariția lor a fost cu totul surprinzătoare, cei doi actori purtau haine nepotrivite pentru o seară în club. Surpriza trecătorilor a fost și că au coborât dintr-o Dacie veche, deși parcarea din fața cluburilor era plină, că în fiecare an, de mașini de lux.


Cheful de petrecere s-a stins rapid atunci când la intrare, bodyguarzii nu le-au dat voie să între. Motivul? Ținutele lui Dragoș Bucur și Dorian Boguță nu respectau regulile vestimentare ale clubului, acesta fiind cunoscut pentru codul de conduită strict, atât în privința ținutelor, cât și comportamentului. Vizibil iritați, cei doi actori au explicat că vin direct de pe platourile de filmare și că hainele sunt de fapt costume de film, ne mai având timp să le schimbe. Explicațiile lor nu i-au putut convinge pe bodyguarzi să îi lase să între în club.


Dragoș Bucur și Dorian Boguță nu s-au lăsat, și au cerut să discute cu reprezentanții clubului, care au păstrat ferm poziția și nu le-au permis intrarea în club, în ciuda insistențelor acestora. Chiar dacă au înțeles răspunsul clubului, vizibil dezamăgiți, cei doi au plecat în căutarea altui loc în care să petreacă de 1 Mai.

Bucur și Boguță, opriți de Poliția Locală

Peripețiile celor doi actori nu s-au oprit aici. Câteva minute mai târziu, după ce au părăsit parcarea din fața cluburilor de lux din Mamaia, Dorian Boguță și Dragoș Bucur, vizibil rătăciți pe străzile orașului, au fost opriți de Poliția Locală. Nu se știe exact motivul pentru care au fost opriți, însă celor doi li s-au cerut să prezinte actele lor și ale mașini, surprinzător de asemănător cu o celebra scenă dintr-un film. Din fericire, au scăpat cu fața curată, așa că actorii și-au văzut de drum.