Magic News

„Oameni de treabă”, regizat de Paul Negoescu, este disponibil pe Netflix

Filmul „Oameni de treabă”, regizat de Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, poate fi urmărit pe Netflix de pe 25 aprilie.

Comedia neagră ce îl are ca protagonist pe Iulian Postelnicu în rolul lui Ilie, un polițist într-un sat de graniță din nordul României, s-a bucurat de aprecierea criticilor din străinătate și din țară, de un bogat circuit festivalier și a primit 10 nominalizări la Premiile Gopo 2023, eveniment care are loc tot pe 25 aprilie 2023, de la ora 19:00, la Teatrul Național ,,I. L. Caragiale’’ din București.

„Oameni de treabă”, o comedie neagră ce spune povestea unui polițist din mediu rural prins într-o serie de întâmplări nefaste ce îl obligă să ia decizii importante, a avut premiera internațională în 2022 la Festivalul de Film de la Sarajevo și a fost selectat în peste 20 de festivaluri internaționale. Distins cu Marele Premiu „Golden Atlas” la Festivalul Internațional de Film de la Arras (Franța), Premiul pentru Cel mai bun regizor în cadrul Leskovački Internacionalni Festival Filmske Režije, Serbia (Wild Film selection) și Premiul special al Juriului la Festivalul Filmului Francofon de la Namur (Belgia), filmul este produs de Papillon Film și Tangaj Production (România) în coproducție cu Screening Emotions (Bulgaria) și Avanpost Production (România).

Continuarea AICI