Magic News

10 filme de Paște potrivite pentru întreaga familie

Aprilie este în sfârșit aici! Și nici Iepurașul de Paște nu este departe. În timp ce unii vor sărbători Duminica Paștelui cu bucate din belșug și activități în familie, există, de asemenea, câteva filme grozave de vizionat, care te vor învălui cu bucuria sărbătorilor.

Există cu adevărat ceva pentru toată lumea pe această listă, așadar a venit momentul să te relaxezi în această minivacanță alături de oamenii dragi ție. Paște fericit, prieteni!

10. Peter Rabbit (2017)

Acest film prietenos cu familia se concentrează în jurul unui iepure răutăcios pe nume Peter (James Corden), care pur și simplu nu poate scăpa de probleme. Când un iubitor de animale cu suflet cald, interpretat de Rose Bryne, se mută la ușa alăturată, el rivalizează pentru afecțiunea ei cu domnul McGregor (Domhnall Gleeson) și încep escapadele amuzante.

9. 'Ice Age: The Great Egg-Scapade' (2016)

Nu v-ați săturați de filmele „Ice Age”? Nici noi! De Paște dăm play „Ice Age: The Great Egg-Scapade”. Această aventură distractivă arată ce se întâmplă atunci când Sid își începe propriul serviciu de așezare a ouălor și întâmpină câteva sughițuri pe parcurs.

8. 'Easter Under Wraps' (2020)

Nu există nimic ca o dragoste de primăvară care să aducă bucurie. În acest film original Hallmark Channel, o femeie (Fiona Gubelmann) merge sub acoperire la fabrica de ciocolată a familiei ei pentru a vedea de ce vânzările scad – și găsește puțină dragoste (și o idee de afaceri genială) pe parcurs.

Continuarea AICI