Magic News

Top 6 filme must see cu Keanu Reeves!

Având în vedere lucrurile prin care a trecut Keanu Reeves de-a lungul vieții, pur și simplu n-are cum să nu-ți placă de Keanu Reeves. Însă, chiar și dacă le-am da delete din memorie, ca un Johnny Mnemonic, tot ar rămâne numeroasele filme care au influențat masiv cultura pop și, indirect, viețile noastre.

Reeves a avut o viață destul de zbuciumată, cu o mamă care a avut numeroase căsnicii eșuate și un tată biologic dependent de droguri, care l-a părăsit pe Keanu de mic. De asemenea, căsniciile și job-urile mamei sale l-au purtat pe Keanu prin toată lumea: s-a născut în Beirut, la doar 2 ani s-au mutat în Australia, apoi au ajuns în New York și abia în Toronto a avut răgazul necesar pentru a prinde rădăcini.

Încă de mic, Reeves a trebuit să învețe să depășească un handicap major: dislexia - o tulburare nervoasă, constând în dificultatea de a citi și a înțelege ceea ce se citește. A reușit acest lucru și contactul său cu lumea teatrului a început încă de la vârsta de 9 ani. În mare, faptul că a reușit să se afirme ca actor i se datorează tatălui său vitreg, Paul Aaron, de care Reeves s-a atașat cel mai mult și care, fiind regizor, avea conexiunile necesare la Hollywood.

Pe lângă cariera cinematografică, Keanu și-a încercat norocul și în muzică, cu trupa de grunge Dogstar. Nu a cunoscut niciodată succesul cu aceasta, dar nu a renunțat la ea nici când a devenit celebru. Trupa a activat cu Keanu în rolul de basist între anii 1991 - 2002.

Continuarea AICI