Magic News

Jeremy Renner, primul interviu după accidentul care l-ar fi putut costa viaţa - “Am ales să supravieţuiesc”

Jeremy Renner a acordat primul său interviu după accidentul grav suferit la începutul anului, care i-ar fi putut fi fatal.

Actorul şi nepotul lui se aflau în Nevada, unde ninsese foarte mult, iar cei doi au început să deszăpezească împrejurmile casei. Utilajul pe care îl foloseau a scăpat de sub control şi se îndrepta spre nepotul actorului, iar Jeremy nu a ezitat să sară din plugul în mers pentru a-şi salva nepotul.

„Îmi amintesc toată durerea”, i-a mărturisit Jeremy Renner jurnalistei americane Diane Sawyer. „Am fost conştient în fiecare moment”, a continuat actorul din “Avengers” care s-a ales cu “opt coaste rupte în paisprezece locuri, glezna şi genunchiul drept rupte, tibia ruptă, glezna stângă ruptă, clavicula dreaptă, umărul drept (...) un plămân perforat, ficatul străpuns de o coastă... .”


“Dacă ar fi nevoie, aş face-o din nou. Se îndrepta în direcţia nepotului meu”, a confirmat el. Fără a reuşi să-şi stăpânească lacrimile, actorul îşi aminteşte de momentul în care a trimis familiei un „îmi pare rău” în limbajul semnelor. „Am ales să supravieţuiesc”, a declarat Jeremy, care a spus că se consideră „un om norocos” şi spera ca într-o zi să poată să facă propriile cascadorii în filme, desi a pierdut multă piele şi oase în această experienţă. “Dar mi-am recăpătat forţele, prin dragoste şi titan".

Actorul în vârstă de 52 de ani şi-a ţinut fanii la curent cu situaţia lui, iar de curând a postat un videoclip în care apare mergând pentru prima dată de la accident.

Interviul complet cu Diane Sawyer va fi difuzat pe 6 aprilie în Statele Unite. O săptămână mai târziu, Disney+ va lansa docu-reality "Custom Renovations" cu Jeremy Renner, un program de patru episoade filmat înainte de accident în care actorul şi cel mai bun prieten al său renovează vehicule vechi.