Magic News

Jennifer Aniston a strălucit la avanpremiera filmului “Murder Mystery 2”

Filmul “Murder Mystery 2” a avut avanpremiera la Los Angeles în prezenţa actorilor Jennifer Aniston şi Adam Sandler.

După Paris, actriţa Jennifer Aniston a revenit în America pentru a-şi promova cel mai recent film. Pentru avanpremiera de acasă, actriţa în vârstă de de 54 de ani a mizat pe o rochie scurtă, argintie, care i-a lăsat la vedere picioarele superbe şi i-a pus în evidenţă silueta superbă.

Şi-a completat look-ul cu sandale şi un make-up fresh şi luminos, iar pentru păr a avut acelaşi balayage blond care a devenit un adevărat trademark.

Adam Sandler, în vârstă de 56 de ani, a venit împreună cu soţia lui, iar actorul a preferat un look casual, combinând un hanorac cu echipa Knicks, pantaloni crem şi o pereche de pantofi sport.

“Murder Mystery” a fost lansat pe Netflix în 2019, filmul prezentând aventurile unui detectiv de poliţie care a primit ajutor neaşteptat de la soţia sa coafeză pentru a rezolva un caz. Comedia a fost bine primită de public atunci, iar Jennifer a declarat de curând că “Lumea are nevoie de umor”, în special în Statele Unite “divizate”.

În "Murder Mystery 2", ei au înfiinţat o agenţie de detectivi care merge din rău în mai rău. Până când răpirea unui prieten milionar maharajah (actorul britanic Adeel Akhtar) le permite să călătorească la Paris şi să se lanseze în noi aventuri.