Magic News

Ed Sheeran va lansa documentarul “The Sum Of It All”: “Am simţit că este momentul potrivit să deschid uşa şi să las oamenii să intre”

Ed Sheeran va lansa un nou album, “Subtract” dar şi un documentar despre viaţa sa, “The Sum Of It All”.

Producţia va putea fi văzută pe Disney + în luna mai, iar până atunci artistul a dezvăluit primele imagini. Filmul prezintă drumul lui Ed Sheeran de la copilul bâlbâit şi până la statutul de superstar, dar şi multe lucruri din viaţa personală. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru britanic, care şi-a pierdut cel mai bun prieten, Jamal Edwards, care a murit la 31 de ani în urma unui stop cardiac provocat de cocaină și alcool. În plus, Cherry, soţia lui Ed, a fost diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu a doua fetiţă a cuplului.

“Întotdeauna am fost foarte prudent în ceea ce priveşte viaţa mea personală şi privată; singurul documentar pe care l-am făcut vreodată a fost unul care s-a concentrat pe compoziţia cântecelor mele", a declarat Sheeran. 

"Disney m-a abordat pentru a face un documentar în patru părţi şi am simţit că este momentul potrivit să deschid uşa şi să las oamenii să intre. Sper ca oamenii să se bucure de el".


Cele patru părţi ale documentarului se numesc: Love, Loss, Focus şi Balance şi prezintă imagini inedite din arhiva personală, interviuri şi interpretări în exclusivitate, dezvăluind o latură foarte personală a lui Sheeran şi modul în care experienţele sale l-au modelat ca artist în prezent. În trailer, Ed apare plângând pe scenă, vizibil afectat de tot ce i s-a întâmplat, el povestind într-un interviu despre toate aceste lucruri:

„Au fost o serie de evenimente în viața mea, sănătatea mea mintală a fost afectată și în cele din urmă felul în care văd arta și muzica… și toate doar într-o lună (…) Cel mai bun prieten al meu, Jamal, care îmi era ca un frate, a murit subit, și apoi a trebuit să îmi apăr integritatea și cariera de compozitor la tribunal.”

Cel de-al şaselea album de studio al lui Ed, " - " (pronunţat "Subtract"), va fi lansat vineri, 5 mai, iar single-ul principal "Eyes Closed" va fi lansat vineri, 24 martie.

Producătorii executivi Ben Turner și Ben Winston, de la Fulwell 73 Productions, premiaţi cu Emmy, au declarat: „Atât de mulți oameni din întreaga lume cunosc și iubesc melodiile lui Ed Sheeran pentru că el a fost coloana sonoră a atâtor momente din viața noastră. Dar această serie de filme îl arată pe adevăratul om din spatele hiturilor, îl arată pe Ed într-un mod total diferit după un an tumultuous, atât personal cât și profesional. A fost o onoare pentru noi să creăm această serie din patru părți.”