Magic News

Bruce Willis a împlinit 68 de ani. O zi nu neapărat uşoară, dar plină de iubire

Bruce Willis a împlinit 68 de ani şi a avut o zi de naştere cu totul specială, iar familia l-a copleşit cu îmbrăţişări şi mesaje de iubire.

Aniversarea de anul acesta a fost una cu totul specială, venind după ce familia a anunţat că actorul suferă de demenţă, o boală pentru care nu există tratament, iar de curând, Emma, soţia lui Bruce Willis, şi le-a cerut fotografiilor să păstreze distanţa.

De ziua actorului, Emma Hemming a publizat un clip emoţionant pe Instagram, mărturisind că şi-a început ziua plângând. Ea a povestit că trebuie să fie puternică pentru cele două fetiţe, însă are şi momente de tristeţe.


Scoot Willis, una dintre cele trei fiice pe care Bruce le are cu Demi Moore, a postat o fotografie din copilărie, însoţită de un mesaj extrem de frumos pentru tatăl ei “blând”. A vorbit despre aceasţa zi nu neapărat una uşoară, dar plină de iubire profundă. “Ce privilegiu să-l am pe acest om ca tată și să învăț atât de multe despre viață, bucurie și artă datorită lui.”


Demi Moore a publicat şi ea un videoclip în care întreaga familie îi cântă “La mulţi ani! ani lui Bruce.


Actorul a devenit cunoscut în anii 80, după ce a jucat în serialul “Moonlighting” alături de Cybill Shepherd. În 1988 a apărut în “Die Hard” şi în alte patru continuări. De asemenea, a avut roluri memorabile în “Pulp Fiction”, “12 Monkeys”, “The Fifth Element”, “The Sixth Sense” sau “Armaggedon”. A fost nominalizat de cinci ori la Globurile de Aur şi a câştigat unul pentru „Moonlighting”. De asemenea a primit un Emmy pentru „Moonlighting” şi altul pentru rolul său de invitat în „Friends”. Filmele lui au adus încasări de peste 5 miliarde de dolari.