Magic News

Unde poți viziona filmele câștigătoare la Premiile Oscar

Cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar, a avut loc duminică, 12 martie, la Dolby Theatre de la Ovation Hollywood, gazdă fiind Jimmy Kimmel.

Statueta aurie pentru cel mai bun film a revenit filmului „Everything Everywhere All at Once”, în regia lui Dan Kwan și Daniel Scheinert, care a condus detașat cursa pentru mult râvnitul premiu Oscar, cu 11 nominalizări și ȘAPTE statuete aurii castigate.

„All Quiet on the Western Front” a câștigat cel mai bun film internațional, precum și cel mai bun scor original, cel mai bun design de producție și cea mai bună fotografie. „Pinocchio” al lui Guillermo del Toro a fost desemnat cel mai bun lungmetraj animat. A existat o victorie britanică pentru „The Boy, The Mole, The Fox și The Horse”. A existat o victorie la categoria cel mai bun sunet pentru Top Gun: Maverick - unul dintre cele mai mari hituri de box office din ultimul an - în timp ce Naatu Naatu de la RRR a câștigat cea mai bună melodie originală.

O mare varietate de gusturi cinematografice a fost satisfăcută la premiile Oscar de anul acesta, unde Everything Everywhere All At Once a dominat, așa că e momentul să aflăm mai multe despre principalii câștigători și unde putem să îi urmărim:

Everything Everywhere All at Once

Despre ce e vorba? - Evelyn Wang, o imigrantă chineză trecută de prima tinerețe, pornește într-o aventură nebunească în care ea și numai ea poate salva lumea explorând universuri paralele și conectându-se la alte vieți pe care le-ar fi putut avea, pentru a salva lumea. Cine e în el? - Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu și Jamie Lee Curtis. Ce a câștigat? - Cel mai bun film, Cea mai bună actriță în rol principal pentru Yeoh, Cea mai bună actriță în rol secundar pentru Jamie Lee Curtis, Cel mai bun actor secundar pentru Quan, regizor, scenariu original, montaj de film. Unde îl poți vedea? – Disponibil pe Voyo.

Continuarea AICI