Magic News

Premierele lunii martie pe marile ecrane

Cinematografele își deschis larg ușile pentru a face loc aerului de primăvară și miresmei unor lansări impresionante pe marile ecrane.

În luna martie, pregătește-te să trăiești odată cu personajele o serie de emoții intense, povești de viață unice și meditații profund umane în drame de excepție, comedii ușoare și aventuri uimitoare!

Asterix și Obelix: Regatul de mijloc (2023)

Cei doi eroi inseparabili acceptă să ajute o prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara, într-o mare călătorie și o aventură pe drumul spre China, în anul 50 î.Hr. Acum în cinematografe!

CREDD III

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut. Acum în cinematografe!

AFTERSUN

Irlandezul Paul Mescal este nominalizat surpriză pentru Cel mai bun actor la Oscar 2023 în filmul Aftersun. În ciuda faptului că a fost primul său rol principal într-un film, rolul emoționant în drama tată-fiică i-a câștigat și recunoașterea la Premiile BAFTA și Critics Choice Awards. Sophie, o fetiță de 11 ani, se bucură din plin de timpul petrecut cu tatăl ei iubitor și idealist, Calum (Paul Mescal), într-una din rarele lor vacanțe. În vreme ce lumea adolescenței se ivește la orizont, el se luptă singur cu greutățile vieții din afara rolului de tată. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile dragi ale lui Sophie din acea ultimă vacanță împreună sunt adunate într-un zguduitor portret al relației lor. Prin ele, devenim martori la încercarea ei de a împăca imaginea tatălui pe care o cunoștea cu cea care îi rămăsese străină, transpusă în copleșitorul debut al lui Charlotte Wells. Din 3 martie, un must see în cinematografe!

Continuarea AICI