Magic News

Oscar 2023 - Rihanna va cânta melodia “Lift Me Up” din „Black Panther: Wakanda Forever”

Rihanna a făcut senzaţie în luna februarie la Super Bowl unde a susţinut un show incredibil, iar acum artista se pregăteşte pentru un nou moment important din cariera ei.

Artista va urca pe scena Galei Oscar unde va interpreta melodia “Lift Me Up” din filmul „Black Panther: Wakanda Forever”.

Cea de-a 95-a ediţie a Premiilor Oscar va avea loc pe 12 martie la Dolby Theatre din Los Angeles, iar Rihanna se află pe lista artiştilor care vor performa în cea mai aşteptată noapte de la Hollywood.

Rihanna nu a mai lansat un album din 2016, însă anul acesta a revenit în forţă, fiind în centrul atenţiei la Super Bowl şi urmând să cânte la Premiile Oscar. În plus, artista se pregăteşte să devină mamă din nou, după ce a dezvăluit la Super Bowl că este însărcinată.

Melodia „Lift Me Up” este nominalizată la Oscar la categoria „Original Song”, aceasta fiind prima piesă solo pe care a înregistrat-o de la ultimul ei album, lansat în 2016. La aceeaşi categorie o întâlneşte însă pe Lady Gaga, care este la a cea de-a patra nominalizare la Oscar, de data aceasta cu cântecul „Hold My Hand” din Top Gun: Maverick.