Magic News

Shakira face terapie lansând melodii despre fostul ei soţ

Shakira lansează melodie după melodie în care vorbeşte despre sfârşitul poveştii ei de iubire cu fotbalistul Gerard Pique.

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă cu un psiholog sau cu un psihanalist”, a declarat artista columbiană în vârstă de 46 de ani la televiziunea mexicană.

Ea a povestit cum a înregistrat “BZRP Music Session #53” în luna ianuarie: „Am intrat în studio într-o stare de spirit şi am ieşit în alta (...) a fost o eliberare grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare.”


Shakira şi Gerard Pique au fost împreună 10 ani şi au împreună doi băieţi, Milan şi Sasha. Artista spune că se simte mai puternică decât o leoaică după despărţirea din luna iunie de fotbalistul în vârstă de 36 de ani, care a înşelat-o cu Clara Chia Marti.

„Mi-am însuşit această poveste că o femeie are nevoie de un bărbat, a adăugat ea. Am visat o familie cu un tată și o mamă în aceeași casă. Eram îndrăgostită de ideea de dragoste și am reușit să o înțeleg din alt unghi și să simt că sunt autosuficientă astăzi. Când o femeie se confruntă cu viața, iese mai puternică. Acum mă simt completă. Mă simt mai puternică decât o leoaică.”


Începând din luna ianuarie, Shakira a lansat mai multe cântece care îl vizează direct pe fostul international spaniol. „Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii”, a adăugat Shakira, care a dezvăluit că fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap. „Mi-a spus că trebuie să faci ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian”, a spus ea.

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, “Nu mă voi întoarce la tine, chiar dacă plângi sau mă implori” sau „Te-am depăşit şi de aceea eşti cu cineva ca tine” cântă Shakira, care are până acum trei melodii despre despărţirea sa.