Magic News

Loredana - Întâlnire de gradul zero. Artista apare în acelaşi film cu Mickey Rourke şi Anthony Delon

Loredana s-a pozat recent alături de celebrul actor Mickey Rourke, dar şi de Anthony Delon, fiul lui Alain Delon.

Cei doi se află în România pentru filmările la “21 de rubini”, o peliculă regizată de Ciprian Mega, care este şi preot. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu decolteu adânc, Loredana s-a pozat alături de cei doi şi şi-a împlinit visul de a juca împreună cu legendarul Mickey Rourke.

 „M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare „21 de rubini”, un film scris & regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii cu Rourke.

„Ochii lui Delon... Precum tatăl, așa și fiul. Am avut plăcerea să îl întâlnesc pe Anthony Delon pe platoul de filmare de la „21 de rubini”, a dezvăluit artista, care a spus că întâlnirea cu cei doi a fost una de “gradul zero”.

“21 de rubini” se filmează la Oradea, iar din distribuţie mai fac parte Corina Moise, Ela Ionescu, Magda Catone, Răzvan Vasilescu, dar şi Dana Rogoz.

Filmul spune povestea Ninei, o tânără procuroare jucată de Corina Moise, prietenă cu regizoul Yuri, interpretat de Anthony Delon. Acțiunea este plasată la sfârșitul anului 2022, când Nina e nominalizată pentru funcția de procuror general al României.