Magic News

Sondaj Zile și Nopți: Cum arată femeia de succes a anului 2023?

Zile și Nopți și Gerovital lansează campania „Top Femei de Succes din România, ediția 2023”

Pentru fiecare dintre noi succesul vine în multe feluri. Ne putem gândim la profesionalism, la curaj, cuvinte sau gesturi remarcabile.

Dar cum arată pentru tine femeia de succes a anului 2023?  

Contează implicarea în viața socială a comunității sau afacerea pe care o conduce? Contează familia sau independența financiară? Participă cu 3 propuneri la topul femeilor de succes din România pe www.topfemeidesucces.ro.

Campania „Top Femei de Succes” cuprinde o primă etapă, cea de vot online, urmată de publicarea rezultatelor sondajului. Perioada de vot este deschisă până pe data de 20 februarie pe pagina www.topfemeidesucces.ro.

Întrebarea este deschisă și fiecare respondent poate propune 3 femei de succes din România. Sondajul este realizat în parteneriat cu firma de studii de piață BrandBerry.

În a doua etapă, rezultatele votului vor fi publicate în revista Zile și Nopți, în suplimentul special al lunii martie. Rezultatele vor fi publicate și online pe www.topfemeidesucces.ro și www.zilesinopti.ro.

În luna martie,  Zile și Nopți și Gerovital sărbătoresc ziua internațională a femeii. Votează și tu cele mai de succes femei din România pe www.topfemeidesucces.ro.

Top Femei de Succes este o campanie susținută de Magic Fm.

Vedeți AICI rezultatele campaniei Top Femei de Succes, ediția 2022. 

Toți cei care participă la vot pot câștiga unul din premiile campaniei: 50 kituri cu produse Gerovital sau 10 abonamente la cele mai mari festivaluri de muzică din România!