Magic News

Super Bowl - Rihanna, însărcinată cu al doilea copil, a făcut un show electrizant

Finala Super Bowl, ediţia cu numărul 57, cel mai aşteptat eveniment televizat din America, a avut loc în Arizona, iar Rihanna a revenit pe scenă după şapte ani de absenţă.

La State Farm Arena din Glendale, artista din Barbados şi-a încântat fanii cu cele mai mari hit-uri ale sale, printre care “Bitch Better Have My Money”, “Run this Town”, “Umbrella” sau “Work”, cântând pe o platformă suspendată şi a profitat de acest moment pentru a anunţa o nouă sarcină.

Rihanna şi-a făcut apariţia într-o salopetă roşie Loewe, care i-a lăsat la vedere abdomenul, dezvăluind că va fi din nou mamă. Ea şi-a completat look-ul cu o eşarfă din piele, mănuşi şi încălţăminte Margiela x Salomon Cross High Sneakers. La un moment dat, ea a purtat o capă, afişând un look impresionant şi a fost machiată cu produse Fenty, propriul ei brand de cosmetice.


În vârstă de 34 de ani, artista este iubita lui A$AP Rocky, care a asistat din culise la concertul său. Cei doi au împreună un băieţel care va împlini anul aesta un an. Reprezentanţii săi au confirmat pentru revista People că Rihanna este însărcinată.

În finala Super Bowl de anul acesta, Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles.