Magic News

Comedia ”RAMON” a intrat direct pe primul loc în box office-ul din țară

”RAMON”, primul lungmetraj produs de Pavel Bartoș și regizat de Jesus del Cerro, a făcut ca în ciuda unui weekend încărcat de frig și coduri de ninsoare, oamenii să găsească metoda perfectă de a se relaxa și bucura de timpul liber: să meargă la cinematograf.

”Ideea mi-a venit mie acum vreo cinci ani, a devenit o dorință, apoi un vis și mă bucur că visul meu a devenit și visul lui Jesus, la care muncim împreună de peste trei ani. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți să vă destindeți și să râdeți o oră și jumătate”, spunea Pavel Bartoș în seara lansării.

Filmul ”Ramon” a intrat direct pe primul loc în box office-ul românesc, înregistrând cifre aproape duble față de cel de pe locul secund. Cu o distribuție de excepție, Pavel Bartoș, Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții, filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM?

Energia oamenilor a simțit-o chiar din cinematografe și cel care poartă și rolul de producător, dar și de actor principal, Pavel Bartoș, care a reușit un adevărat maraton prin țară în ultimele 10 zile. După Timișoara, Cluj, Craiova, acesta a ajuns alături de toți colegii din casting și producție în București pentru primele ecranizări. Apoi a pornit iar la drum și a continuat turneul, ajungând prin Iași, Bacău, Brașov și Ploiești.

Continuarea AICI