Magic News

Filme și seriale noi pe Netflix în luna februarie!

Noi obsesii, prietenii la distanță și vânători de comori. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii februarie sunt:

You: Sezonul 4 Partea 1, unde Joe pleacă la Londra în căutarea unul nou început, dar lucrurile nu merg așa cum s-ar aștepta; Your Place or Mine, o comedie romantică cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher în rolurile principale; Outer Banks: Sezonul 3, un nou capitol ce îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic și primitor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: A Girl and an Astronaut, Aggretsuko: Sezonul 5, Bill Russell: Legend, Class, Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 5, My Dad the Bounty Hunter, Squared Love All Over Again, The Law According to Lidia Poët, True Spirit, Unlocked, Vikingulven, We Have a Ghost, Mirciulică, No Strings Attached, Sense and Sensibility, The Remains of the Day și multe altele.

Your Place or Mine / La tine acasă sau la mine? – FILM NETFLIX din 10 februarie 2023

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare, în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

Continuarea AICI