Filme și seriale noi pe Netflix în luna februarie!

Noi obsesii, prietenii la distanță și vânători de comori. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii februarie sunt:

You: Sezonul 4 Partea 1, unde Joe pleacă la Londra în căutarea unul nou început, dar lucrurile nu merg așa cum s-ar aștepta; Your Place or Mine, o comedie romantică cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher în rolurile principale; Outer Banks: Sezonul 3, un nou capitol ce îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic și primitor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: A Girl and an Astronaut, Aggretsuko: Sezonul 5, Bill Russell: Legend, Class, Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 5, My Dad the Bounty Hunter, Squared Love All Over Again, The Law According to Lidia Poët, True Spirit, Unlocked, Vikingulven, We Have a Ghost, Mirciulică, No Strings Attached, Sense and Sensibility, The Remains of the Day și multe altele.

Your Place or Mine / La tine acasă sau la mine? – FILM NETFLIX din 10 februarie 2023

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare, în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

Continuarea AICI