Magic News

Filmul "Taximetriști", întâmpinat entuziast de public la proiecțiile speciale din țară

Taximetriști, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, a ocupat primul loc în topul încasărilor obținute de filmele românești în weekend, odată cu lansarea sa în cinematografe, și al doilea loc în box-office după „Avatar: Calea apei”.

Cele două filme sunt distribuite de Forum Film România. La începutul acestei săptămâni, Taximetriști înregistrase încasări de 1.038.308,00 de lei. Filmul a avut premiera pe 20 ianuarie.

Până în prezent au avut loc proiecții speciale, alături de o parte din membrii echipei filmului, la Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Timișoara, Craiova, Pitești, Constanța, Brăila, Galați. Caravana a continuat cu proiecțiile speciale de la Iași, Piatra-Neamț , Bacău , Focșani. 

„Nu ne-am gândit vreodată la o continuare, dar faptul că absolut în fiecare sală am fost întrebați despre asta și că oamenii ne-au spus <> ne face să ne întrebăm dacă nu ar trebui să lăsăm deschisă, măcar în mintea noastră, posibilitatea unui Taximetriști 2. Sau doar să ne bucurăm că atât de mulți oameni vor <>”, spune regizorul Bogdan Theodor Olteanu.

Taximetriști, realizat după un scenariu scris de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae, a fost filmat în toamna anului 2022, de-a lungul a 16 nopți, din care șase nopți pe o platforma mobilă, care a atras atenția celor aflați în trafic. „Când am filmat în Ferentari, s-a urcat un băiețaș pe platforma care se afla în mers ca să ne întrebe dacă ăsta e filmul cu Bogdan de la Ploiești.”, își amintește amuzat Alexandru Ion.

Continuarea AICI