Magic News

Salma Hayek - La 56 de ani¸a defilat pe covorul roşu în cea mai sexy rochie

Salma Hayek s-a aflat în centrul atenţiei la premiera filmului “Magic Make’s Last Dance”, care a avut loc la Miami, în Florida.

Actriţa în vârstă de 56 de ani a purtat o rochie neagră din plasă peste lenjeria tot neagră. Rochia cu imprimeuri florale a fost accesorizată cu platforme aurii, un clutch verde şi bijuterii spectaculoase. Cu părul strâns într-o coadă, Salma a părut într-o formă fizică de excepţie.

“Magic Make’s Last Dance” va intra în cinematografe începând din luna februarie şi este unul dintre cele mai aşteptate filme. Alături de sublima Salma Hayek în distribuţie îl regăsim pe carismaticul actor Channing Tatum, care reia rolul lui Mike Lane, dansatorul de striptease cu corp de vis.

Actriţa a mărturisit că a fost foarte dificil din punct de vedere fizic să filmeze această peliculă. “Joc rolul unei femei puternice. Ştiţi cum arată ziua mea la birou? Stăteam aşezată şi trebuia să privesc 12 bărbaţi, pe jumătate dezbrăcaţi, în timp ce dansează. Şi trebuia să îi fac să mă asculte.”