Magic News

Cum a reacţionat Selena Gomez după ce a fost criticată din cauza siluetei

Selena Golmez a avut una dintre cele mai frumoase apariţii de la Globurile de Aur, unde a venit împreună cu Gracie, sora ei în vârstă de 9 ani.

Artista a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o superbă rochie Valentino cu umerii goi, iar părerile au fost împărţite. În timp ce unii i-au aplaudat look-ul, alţii s-au lansat în comentarii despre silueta sa. 

Selena a reacţionat acum şi le-a dat replica tuturor celor care vorbesc despre corpul ei şi fac comentarii răutăcioase de body-shaming. Artista a spus pe Instagram că este „mai mare” acum, din cauza Sărbătorilor ce au trecut, însă nu îi pasă. „Sunt un pic cam mare acum pentru că m-am distrat în timpul sărbătorilor. Nu-i așa? Dar nu ne pasă.”, a spus Selena Gomez, în timp ce s-a întors spre sora ei mai mică, Gracie Elliott Teefey, în vârstă de 9 ani, iar cele două au râs împreună.


Nu este prima data când Selena este o victim a body-shaming-ului, ea vorbind în podcastul “Giving Beck Generation” despre acest subiect. Artista a spus că oamenii o atacă din cauza faptului că greutatea ei fluctuează. “Depinde de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Nu pot controla asta şi îmi face rău”. Din cauza acestori critici constante, Selena s-a retras de pe reţelele sociale pentru a fi bine din punct de vedere mental.