Make Life Magic

Cartea lunii: „Origini”, Dan Brown

Bookster este platforma virtuală care aduce cărțile mai aproape de oameni și ne oferă acces la titluri de top.

Succesul scriitorului Dan Brown, considerat de ziarul Huffington Post ca fiind unul dintre cei mai buni autori ai zilelor noastre, se datorează poveștilor lui care reușesc să te facă să simți ca și când ești acolo, cu personajele. Cărțile sale, pline de istorie, intrigă și coduri secrete, ne arată că o pictură poate fi mai mult decât o operă de artă. 

Deși s-ar putea crede că într-o lume a aplicațiilor web și a rețelelor de socializare miturile și simbolistica sunt demodate, romanele lui Dan Brown reușesc totuși să capteze atenția cititorului, în special cartea „Origini”. 

Acțiunea romanului începe atunci când profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la dezvăluirea unei invenții care „va schimba fața științei pentru totdeauna“. Gazdă îi este fostul lui student, milionarul Edmond Kirsch, ale cărui realizări high-tech l-au făcut celebru. El va prezenta pentru prima dată descoperirea care răspunde la două dintre întrebările fundamentale ale omenirii: de unde venim și încotro ne îndreptăm? 

Seara se transformă însă în haos, iar prețioasa descoperire riscă să fie pierdută pentru totdeauna. Pentru a nu lăsa acest lucru să se întâmple, Langdon este nevoit să zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare. Cu el se află și Ambra Vidal, eleganta directoare a muzeului, care contribuise la organizarea controversatului eveniment. 

Împreună, cei doi navighează prin tunelurile întunecate ale istoriei și religiei extremiste. Într-o cursă contracronometru marcată de simboluri enigmatice și indicii oferite de arta modernă, Langdon identifică adevărul extraordinar pe care invenția îl conține. 

Dacă până acum ți-ai pus întrebările „De unde venim?” și „Încotro mergem?”, ți-ar putea plăcea și ție „Origini”, în care suspansul creat te face să ieși din zona de confort.  

„Origini”, de Dan Brown se găsește la Bookster, prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni și îi inspiră să se dezvolte personal și profesional prin lectură. Din 2013 și până astăzi, Bookster a devenit cel mai iubit beneficiu în peste 1.000 de companii din România cu un scor de +95 puncte pentru indicatorul Net Promoter Score, care arată în ce măsură utilizatorii unui serviciu sunt și promotorii lui. Astfel, în fiecare săptămână, aproape 12.000 de cărți ajung pe birourile angajaților din România. Zi de zi rafturile platformei sunt îmbogățite cu diverse titluri noi, articole, discursuri și interviuri din domenii variate pentru a acoperi cât mai mult din interesele cititorilor. În cadrul unei comunități faine și de încredere, cei peste 90.000 de abonați ai Bookster au acces la cărți de top din lume și se bucură de recomandări personalizate, promptitudine și accesibilitate.