Magic News

Povestea rochiei purtată de Margot Robbie la Globurile de Aur 2023

Margot Robbie a fost una dintre cele mai încântătoare apariţii de la ceremonia Globurilor de Aur care a avut loc la Los Angeles.

Frumoasa actriţă în vârstă de 32 de ani a purtat cu această ocazie o superbă rochie Chanel, care a necesitat multe ore de muncă. Pentru creaţia cu detalii sofisticate s-a lucrat nu mai puţin de 750 de ore, însă tot efortul a meritat.

Nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă într-un film muzical pentru rolul din “Babylon”, Margot a defilat pe covorul roşu în rochia roz pudrat din dantelă şi mătase, împodobită cu paiete şi cristale. În total, 30000 de elemente de broderie au fost aplicate pe rochie în atelierul Casei Chanel.

Actriţa pe care o vom vedea anul acesta în “Barbie” şi-a completat look-ul cu o broşă, o pereche de cercei din aur alb şi diamante.

Kate Young, stilista ei a mărturisit că toată ţinuta a fost inspirată de energia de la Hollywood. „A fost foarte interesant să lucrez cu Chanel pentru a crea acest look personalizat”, a spus ea pentru revista „Vogue”, menționând că rochia a fost realizată în urma unui proces lung. „Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut la Paris în timpul unei ședințe foto”, a adăugat ea.

Margot Robbie a atras, cu siguranţă, multe priviri la Globurile de Aur, ceremonie la care a stat la masă alături de Brad Pitt, partenerul ei din „Babylon”.