Magic News

Paris, Thailanda, Bali sau Vietnam - Locurile unde îşi petrec vacanţa celebrităţile din România

Începutul de an le prinde pe multe dintre vedetele din România în vacanţă. Fie că au plecat în vacanţă la sfârşitul anului trecut, fie în primele zile ale acestui an, toată lumea se bucură de câteva zile de relaxare în unele dintre cele mai frumoase locuri.

Andreea Berecleanu şi soţul ei, medicul Constantin Stan, au petrecut Revelionul la Paris, iar vacanţa lor s-a prelungit şi în primele zile ale anului 2023. Cuplul vizitează muzee şi castele şi mănâncă în restaurante chic.

“Ne gândeam azi dimineață unde ar putea fi deschis în Paris pe 1 ianuarie. Și am găsit. Toate muzeele! Așa că, deși nu aveam rezervare dinainte, am mers la Pompidou, am stat la coadă la intrare cam 30 de minute, iar în interior, vreo 4. Că am avut ce vedea! Pe lângă expozițiile noi, le-am revăzut și pe cele permanente. Iar muzeul era plin de oameni, așa că n-am fost chiar singurii cu ideea asta excentrică pentru prima zi din an”, a povestit Andreea.

“Unde am ajuns azi? La castel! La Fontainebleau, evident cu trenul, maximum o oră distanță de Paris. Îmi aduc aminte când am învățat prima dată despre acest castel. Și tot atunci, și despre Vaux-le-Vicomte. Eram în liceu, făceam lecții private de limba franceză, dar și de cultură. Cu o profesoară minunată, care astăzi nu mai e printre noi, Ileana Ghițulescu. Am vorbit atunci și despre Versailles, despre castelele de pe Valea Loirei, inclusiv despre Fontainebleau. Era înainte de ‘90. Nu se ieșea din țară, amândouă visam cu ochii deschiși la momentul în care le vom vedea aievea. Eu nu văzusem încă nimic, ea fusese doar o dată în Paris. Suficient cât să știe atâtea cât pentru o mie de vieți. Astăzi am purtat-o și pe ea cu mine și i-am mulțumit în gând!”, a mai povestit Andreea.

La Paris a ajuns anul acesta şi Dana Rogoz împreună cu familia ei. Chiar dacă bagajul lor s-a pierdut şi nu a mai ajuns decât în ultima lor zi de vacanţă, cei patru au trecut peste acest moment şi s-au distrat. Au vizitat Muzeul Louvru şi Disneyland, au făcut cumpărături şi fotografii minunate, creând noi amintiri pretioase. “Nu o sa imi mai fac o lista a dorintelor. Stiu eu, oricum, in sufletul meu ce imi doresc. Mai ales pentru ca as vrea sa nu mai pun atat de multa presiune pe mine. Vreau sa o iau mai usor. Vreau sa ma bucur de ai mei, de Vlad si Lia - care cresc ca in povesti. Sa ma bucur pur si simplu de ce mi se intampla, de mai mult timp liber, de mai multe seri cu prietenii, de mai mult teatru si film, de mai multe calatorii. Iar ca sa imi fac timp pentru ce imi doresc cu adevarat, voi renunta la unele job-uri, chiar daca asta inseamna mai putini bani castigati, voi spune mai des NU, voi fi mai atenta la sanatatea mea si la ce ma bucura real. Te astept, 2023, fara asteptari.”, a scris Dana.

Laura Cosoi a ales ca destinaţie de vacanţă Vietnamul, unde se află cu soţul şi cele trei fetiţe ale lor. Acolo, Laura şi-a sărbătorit şi ziua de naştere, pe malul apei şi înconjurată de toţi ai săi: “Iubire. Am tot. Multumesc, Viata!”, a scris Laura, recunoscătoare.

Ea oferă informaţii preţioase pentru toţi cei care vor să plece într-o vacanţă exotică în Vietnam împreună cu copiii: “Vinpearl Safari, in Phu Quoc este o destinatie dedicata celor mici, dar ne-a placut mult de tot si noua. Poti sa te plimbi cu autobuzul printre animalele salbatice si in mod special ne-a placut restaurantul de la masa caruia puteai sa hranesti, cu morcovi, girafele. Sa-l treceti pe lista daca va planuiti sa ajungeti prin zona.”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, împreună cu cei trei băieţi ai lor, se află în Thailanda, acolo unde Radu a ajuns primul, cu munca. Adela şi băieţii l-au urmat în luna decembrie, iar Anul Nou a prins-o pe prezentatoarea Vorbeşte lumea pe plajă. “Mood de sfarsit de an. Mood se inceput de an. Dar mood-ul si-l mai face omul si cu mana lui/ obiceiurile lui/ oamenii din jurul lui. Asa ca imi doresc intelepciune, sanse, atentie, sa imi pot oferi un mood bun cat mai des. Ceea ce va doresc si voua”, a scris Adela. Răzvan Fodor şi Irina, soţia lui, li s-au alăturat la un moment dat Adelei şi lui Radu, iar cei patru au avut parte de câteva zile de vacanţă împreună.

Corina Caragea a împlinit 40 de ani pe 31 decembrie şi a sărbătorit în Bali, una dintre destinaţiile ei preferate. Prezentatoarea Ştirilor din sport de la Pro TV este o mare iubitoare de călătorii şi are şi un blog unde scrie despre pasiunea ei.

Este vacanţă şi pentru Smiley, Gina Pistol, Alex Velea, Antonia, Speak şi Ştefania, cei şase fiind împreună cu copiii lor în Vietnam.

Andreea Esca a avut o vacanţă de poveste la New York, chiar dacă oraşul era aproape îngheţat în perioada când l-a vizitat. Deşi a fost foarte frig, Andreea a mărturisit că “a rupt străzile la pas”.