Ștefan Bănică a adus magia Crăciunului la Sala Palatului, pentru al 19-lea an

După doi ani de pauză, impusă de pandemie și restricții, Ștefan Bănică a revenit în forță pe 15, 16 & 17 decembrie pe scenaSalii Palatului pentru al nouăsprezecelea an, unde a susținut trei concerte extraordinare de Craciun sold out. O tradiție fără egal în showbiz-ul românesc.

Ștefan Bănică, alături de trupele sale Rock'n'Roll Band & The 50'S, au oferit publicului trei seri pline de emoție, energie și bucurie, aducând pe scena Sălii Palatului atmosfera magică a sărbătorii Crăciunului.

Artistul a avut invitați-surpriză de excepție: Feli Donose, Connect-R, legenda muzicii folk românești - Mircea Vintilă, câștigătoarea X Factor România 2020 – Andrada Precup și Flavius Teodosiu la saxofon.

"Am petrecut 3 seri de poveste la Concertele de Crăciun din acest an de la Sala Palatului. Mulțumim publicului extraordinar, oameni din toată țara și chiar din străinatate, care au fost alături de noi! Vă așteptăm și anul viitor să sărbătorim împreună aniversarea celor 20 DE ANI DE CONCERTE DE CRĂCIUN la SALA PALATULUI! Mulțumesc artiștilor prezenți pe scenă, alături de mine, la concertul de Crăciun 2022!Invitații speciali: FELI, CONNECT-R, MIRCEA VINTILĂ, ANDRADA PRECUP, FLAVIUS TEODOSIU. Trupele mele: ROCK'N'ROLL BAND & THE 50'S. Echipa de dansatori FURNIX TEAM. Grupul Coral condus de Andrei Stănculescu. Mulțumesc tuturor departamentelor implicate în realizarea acestor concerte! Mulțumesc partenerilor Antena 1 și Magic FM. Ne revedem anul viitor la CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN - 20 DE ANI LA SALA PALATULUI!" – a declarat Ștefan Bănică.

Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România: Concert Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică 2022, care va putea fi urmărit la TV in Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, ora 23:55, la ANTENA 1.

Istoria Concertelor Extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică merge mai departe, atingând recorduri imposibil de egalat de un alt artist român, atât ca număr de spectatori (peste 353.000), cât și ca număr de concerte sold-out (79 show-uri de Crăciun), însumând peste 156 ore de muzică live.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, care a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală a unui artist român, o adevarată tradiție. Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România.Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Stefan Bănică reprezintă un reper, un adevărat brand în show business-ul românesc.

Tags