Magic News

Celine Dion anulează concertul de la Bucureşti din 2023. Artista suferă de “tulburări neurologice rare”

Când toată lumea spera ca turneul “Courage World Tour” susţinut de Celine Dion să aibă loc, artista a anunţat într-un mesaj anularea concertelor, printre care şi cel de la Bucureşti, sau amânarea lor, din cauza problemelor sale de sănătate.

Celine Dion ar fi trebuit să cânte în Europa în perioada 31 mai – 17 iulie, iar fanii din România abia aşteptau concertul. Din păcate, concertul de pe 11 iunie 2023 nu va avea loc, iar cei care şi-au achizitionat bilete îşi vor recupera banii.

Într-un mesaj video postat pe reţelele sociale, cântăreața a explicat că are „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.


Ea a fost diagnosticată cu “stiff persone syndrome” (sindormul omului înţepenit), care se caracterizează prin rigiditate musculară progresivă. Din această cauză, Celine Dion are dificultăţi la mers şi nu îşi poate folosi corzile vocale aşa cum şi-ar dori.

“Mă doare să vă anunţ că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toţi... să fiu pe scenă... să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate şi să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, a anunţat Celine Dion.

Celine Dion încă se recuperează în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut şi a anunţat că va fi nevoită să anuleze un număr de opt concerte programate să aibă loc în vara lui 2023, din care face parte şi spectacolul de la Arena Naţională Bucureşti. Valoarea biletelor achiziţionate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la Bucureşti, transmite Emagic