Magic News

A murit Kirstie Alley, actriţa din “Uite cine vorbeşte”. Omagiul emoţionant adus de John Travolta

Kirstie Alley, celebra actriţă a filmelor de comede din anii 80, a murit la vârsta de 71 de ani.

Copiii vedetei, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au confirmat moartea mamei lor, dezvăluind că aceasta a avut cancer.

“Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume... Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare", au transmis cei doi copii ai actriței.

Kirstie Alley a devenit cunoscută o data cu rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers", despre viața patronilor unui bar din Boston. Ea a câștigat în 1991 premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie.

Kirstie Alley a jucat și în comedia romantică "Look Who's Talking” (Uite cine vorbeşte) din 1989, și în cele două continuări ale sale, alături de John Travolta.


Actorul i-a adus un omagiu emoţionant, publicând o fotografie din tinereţea actriţei, însoţită de mesajul: "Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată", a declarat John Travolta. "Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea."