Dan Gabor

de luni până vineri, de la 10 la 13
Îmi place uneori să mă gândesc la mine ca la actorul principal al celui mai tare serial care s-a filmat vreodată: viața mea.

Unele personaje sunt în film încă de la început, iar rolurile lor nu o să le poată juca niciodată cineva mai bine, altele au intrat în film pe parcurs, iar scenariul le-a adus, şi încă le mai aduce, partituri importante. Și mai sunt tot felul de personaje care, deși au doar roluri episodice, influentează semnificativ, dacă nu cumva capital,  acțiunea filmului.

E clar că fără mine serialul acesta nu ar mai avea niciun sens, așa că încerc la nesfarșit să-mi joc rolul cât mai bine. Din fericire, şi scenariul e în așa fel construit încât îmi creează senzația că eu chiar am libertatea să fac orice îmi trece prin cap, să improvizez, să uit replicile, să inlocuiesc replicile sau chiar să nu am nicio replică, pentru că oricum, lucru verificat, episoadele fie se termină bine pentru mine, fie se termina prost. Important e că urmeaza altele.

Acum, spre exemplu, a început o serie noua in serialul vietii mele iar voi, deși nu vă dați seama încă, sunteti deja actori în acțiunea cu cel mai mare suspans de până acum.

Vă aștept să vă jucați rolurile cum știți mai bine de luni până vineri de la 10.00 la 13.00. Dacă sunteti voi înșivă, totul va ieși perfect.