Magic News

Jennifer Lopez lansează un nou album şi vorbeşte despre cea mai dificilă perioadă a vieţii ei

Jennifer Lopez se pregăteşte să lanseze un nou album, ocazie cu care a revenit asupra unuia dintre cele mai grele momente din viaţa sa.

Artista a vorbit într-un interviu pentru Apple Music despre perioada dificilă pe care a trăit-o în 2004, după despărţirea de Ben Affleck.

„Acum 20 de ani m-am îndrăgostit și lucram la un album care se numea «This Is Me Then». Totul era despre a imortaliza momentul în timp. Atunci a fost perioada în care m-am simțit cel mai inspirată”, a declarat vedeta.

„Am suferit atât de mult, atât de mulți ani, iar felul meu de a supraviețui era acela de a munci mai mult și de a ascunde această latură a mea. Dar acum la 20 de ani distanță, am parte de finalul fericit”, a mai adăugat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez şi Bena Affleck s-au despărţit în 2004 din cauza presiunii la care erau supuşi. Din fericire, cei doi s-au regăsit 18 ani mai târziu şi s-au căsătorit în secret la Las Vegas.

Pe 25 noiembrie, Jennifer a anunţat lansarea noului ei album, “This Is Me… NOW”, o nouă versiune a albumului din 2002, “This Is Me Then”.

Jennifer nu a uitat însă cât de mult a sufetit în anii 2000 din dragoste: “Nici măcar nu am vrut să fac acele înregistrări. A fost atât de dureros după despărțirea noastră. Odată ce am anulat nunta în urmă cu 20 de ani, am trăit cea mai mare durere din viața mea și sincer am simțit că voi muri. Așa că nu am făcut muzică așa cum am făcut în 2002 până acum... M-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani în care nu am făcut lucrurile corect. Dar, acum, 20 de ani mai târziu, există un final fericit. Acesta este sfârșitul care nu ar veni niciodată la Hollywood”.

De când și-a găsit marea dragoste, Jennifer Lopez a explicat că și-a regăsit şi inspirația. Interpreta melodiei „Jenny from the Block” speră, de asemenea, că fanii ei care și-au „pierdut speranța” nu vor renunța „Dragostea adevărată există și unele lucruri durează pentru totdeauna. Și asta este real. Vreau să transmit acest mesaj lumii întregi, spune ea. Este nevoie de multă vulnerabilitate, dar nu m-am putut abține.”