Magic News

Kate Middleton - Primul său banchet de Stat după ce a devenit Prinţesa de Wales

La Palatul Buckingham a fost organizat primul banchet de Stat după ce Charles a devenit Rege.

A fost o zi importantă nu doar pentru Charles al III-lea, ci şi pentru Kate Middleton, care a participat pentru prima dată la un astfel de eveniment în calitate de Prinţesă de Wales.

Banchetul a fost organizat în onorea preşedintelui Africii de Sud, iar Kate a îmbrăcat o rochie minunată, albă, pe care a accesorizat-o cu o tiara cu diamante şi 19 perle, montate în argint şi aur. Este pentru prima dată în ultimii trei ani când Kate poartă tiara cunoscută sub numele “Queen Mary's Lover's Knot”, una dintre bijuteriile preferate de Prinţesa Diana, dar şi de soţia Prinţului William.

Diadema are mai mult de un secol şi a fost comandată de Regina Mary la Casa Gerrard, fiind o replică a unei diademe care i-a aparţinut Prinţesei Augusta de Hesse, bunica Reginei Mary.

Datorită Dianei, Lover’s Knot a devenit una dintre cele mai recunoscute bijuterii ale familiei regale britanice. Se presupune că piesa este atât de grea încât Diana obișnuia să aibă dureri de cap după ce o purta. Ea a combinat-o cu un ansamblu alb, încrustat de perle, o creaţie Catherine Walker, în timpul vizitei în Hong Kong în 1989. La divorțul ei de Prințul Charles, tiara a revenit la Regina Elisabeta.

Kate Middleton nu a purtat tiara în primii ani după căsătoria cu William. În ziua nunții, Kate Middleton a avut tiara Cartier Halo. Apoi, pentru alte ocazii oficiale, ea a ales să poarte Lotus Flower. În decembrie 2015, ea a apărut cu tiara Lover’s Knot la recepția diplomatică din acel an şi imediat s-au făcut comparații cu Diana. De atunci, a devenit tiara ei preferată.