Magic News

Cine este iubita lui Chris Evans, cel mai sexy bărbat din 2022

Chris Evans a fost declarat de revista People cel mai sexy bărbat din anul 2022, iar celebrul actor a fost protagonistul unui pictorial special.

Interpretul personajului Captain America a mărturisit cu umor că mama lui se va bucura cel mai mult de acest titlu care i-a fost acordat.

Actorul în vârstă de 41 de ani mai are însă pe cineva în viaţa lui care s-a bucurat pentru el, iubita lui, Alba Baptista, o actriţă portugheză în vârstă de 25 de ani considerată o stea în devenire la Hollywood.


Cei doi formează un cuplu extrem de discret, însă au fost surprinşi recent la New York, în timpul unei plimbări prin Central Park. O sursă a declarat pentru People Alba şi Chris sunt împreună de peste un an: „Sunt îndrăgostiți și Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră cu toții.”


Iar Chris Evans pare foarte pregătit pentru viaţa de familie: „Este ceva ce îmi doresc: O soție, copii, să-mi clădesc o familie. Când citești despre cei mai buni artiști, fie că e vorba de actori, pictori, scriitori, cei mai mulți dintre ei [recunosc] că nu munca lor a contat cel mai mult, ci relațiile, familiile pe care le-au creat, dragostea pe care au descoperit-o, pe care au împărtășit-o”, a declarat actorul pentru People.