Magic News

După un diagnostic greşit, Sharon Stone a descoperit că are o tumoare

Sharon Stone a anunţat pe Twitter că în urma unui diagnostic greşit a descoperit că are o tumoare care trebuie îndepărtată.

Ea i-a sfătuit pe cei care o urmăresc să solicite şi o a două opinie medicală, atunci “când au o suspiciune. “Am suferit o procedură greşită ca urmare a unui diagnostic greşit”, a scris actriţa din “Casino” şi “Total Recall”.

“Confruntată cu agravarea durerii, am vrut să aflu şi a doua opinie: Am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată”.

În vârstă de 64 de ani, actriţa are un sfat preţios, în special pentru femei: “În atenţia femeilor în special: nu renunţa şi obţine o a doua opinie. Îţi poate salva viaţa”.

Sharon Stone a dezvăluit şi ce va urma pentru ea: “Mă voi odihni patru până la şase săptămâni pentru o recuperare completă. Vă mulţumesc că sunteţi atât de grijulii. Totul este în regulă".

Actriţa din "Basic Instinct" a apărut recent în filmul Netflix "Beauty" de Lena Waithe. De asemenea, ea şi-a împrumutat vocea pentru noul album al franco-libanezului Ibrahim Maalouf, “Capacity To Love”.