Magic News

Se caută 30 de tineri pasionați de artă, care își doresc o carieră în domeniul cultural

Dacă îți place arta și ai vârsta cuprinsă între 14-18 ani și 18-22 ani, înscrie-te în proiectul educațional „The Art is Young”, derulat de Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS și Fundația „Centrul Cultural Art Society”, în noiembrie 2022;

Proiectul se va desfășura în spațiile expoziționale din Art Safari, de pe strada Lipscani 18-20, și va cuprinde cursuri de artă, activități practice și workshop-uri susținute de echipa celui mai mare eveniment dedicat artei din țară;

La finalul proiectului „The Art is Young”, cei 30 de tineri participanți vor dobândi cunoștințe pentru o carieră în domeniul cultural.

„Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS le oferă un start extraordinar în carieră celor 30 de tineri participanți, care vor avea acces la backstage-ul organizării unei expoziții, cât și la dialog cu specialiștii practicanți din lumea artelor vizuale. O oportunitate unică pentru a începe o carieră în lumea artei”, declară Ioana Apostol, coordonatorul programului The Art is Young.

Tinerii care se vor înscrie în programul „The Art is Young” vor participa la cursuri, workshopuri și activități artistice practice care îi vor pregăti pentru o viitoare carieră în lumea artei. Proiectul „The Art is Young” face parte din programul Bugetare participativă pentru tineret în Municipiul București și este susținut de Primăria Municipiului București și Consiliul General al Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS.