Magic News

Roxana Hulpe (Pro TV) a dezvăluit că este însărcinată

Roxana Hulpe, prezentatoarea Ştirilor PRO TV din weekend, a anunţat că este însărcinată. În urmă cu două luni, ea s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, unul dintre directorii festivalurilor Neversea şi UNTOLD.

„Am totul. Această clipă pentru totdeauna”, scria Roxana Hulpe când s-a căsătorit, atunci când era deja însărcinată. Ea a păstrat secretul până acum când a dezvăluit că va fi mamă de fetiţă.


“Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele. O fetiță.

Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleștit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme ci direct în piept, peste bătaia inimii mele. Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decat ar putea face ceva de acum înainte.

Bătaia inimii minunii mele e lumina caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate. Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele. Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească. Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață.

Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră!”, a scris Roxana pe Instagram.


Roxana Hulpe şi Bogdan Rădulescu sunt împreună de anul trecut, iar vedeta Pro Tv a fost cerută în căsătorie la UNTOLD, pe Cluj Arena, în lumina reflectoarelor.

Roxana a trăit o poveste de dragoste cu Alex Petricean, de la MasterChef, însă cei doi şi-au anulat nunta din cauza pandemiei, iar într-un final s-au despărţit.

Foto: Facebook