Magic News

11 seriale cu vampiri perfecte pentru sezonul de Halloween

O căutare rapidă pe Wikipedia arată că există peste 127 de seriale diferite cu vampiri, difuzate în prezent sau în curs de dezvoltare.

Aceasta includ drame live-action, animații și seriale web. Având în vedere gama largă de opțiuni disponibile, nu este de mirare că vampirii au reușit să ne captiveze de-a lungul timpului. Deși există multe interpretări diferite ale vampirilor în cultura populară, unele serii au devenit cu adevărat iconice. Pentru că petrecerile de Halloween sunt după colț și știm că ți-ai pregătit deja costumul scarry de anul acesta, uite și câteva seriale cu vampiri care să te introducă în atmosfera spooky din acest an:

11. „First Kill” (2022)

Creat de autoarea Victoria Schwab, filmul „First Kill” de la Netflix este distractiv pentru că are o distribuție plină de vampiri adolescenți. Sarah Catherine Hook o interpretează pe Juliette, o tânără vampir presată de familia ei să sărbătorească în sfârșit prima ei victimă. Imani Lewis o interpretează pe Cal, o tânără vânătoare de vampiri presată de familia ei să vâneze în sfârșit primul ei vampir. Cele două se îndrăgostesc și aici se află povestea. „First Kill” este o poveste ușoarăși previzibilă, dar este și o dramă supranaturală demnă și inclusivă marca Netflix. fie.

10. „Legacies” (2018–2022)

The Salvatore School pentru tineri și talentați are o istorie lungă și bogată. De generații întregi, ființe supranaturale au venit la școală pentru a învăța și a se dezvolta. În prezent, școala se află la a cincea generație, iar elevii sunt unii dintre cei mai puternici tineri din lume. Hope Mikaelson, fiica lui Klaus Mikaelson, este unul dintre liderii acestei generații. Este o vrăjitoare și vampir puternică care a moștenit puterea și determinarea tatălui ei. Gemenele lui Alaric Saltzman, Lizzie și Josie, sunt, de asemenea, eleve la școală. Ambele sunt vrăjitoare incredibil de puternice care au o legătură puternică cu natura. Cele două fete sunt foarte diferite una de cealaltă, dar sunt unite de dragostea pentru familia și prietenii lor. Astfel, serialul Legacies prezintă un loc în care tinerii pot învăța despre puterile lor și își pot găsi locul în lume.

9. „Preacher” (2016-2019)

Sângele curge practic din ecran în timpul introducerii serialului Preacher, în care Cassidy distruge un întreg plan privat de fanatici religioși. Show-ul ne arată o serie de abilități supranaturale în moduri captivante și neliniştitoare, cee ace avem nevoie în acest sezon spooky! "Preacher" este o dramă supernaturală care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.

Continuarea AICI