Magic News

George Clooney - Detalii inedite despre prima lui întâlnire cu Amal

Actorul Gerge Clooney a oferit câteva detalii inedite despre ziua în care a cunoscut-o pe avocata Amal Alamuddin, cea care avea să îi devină soţie.

Se întâmpla în 2013, în casa lui de la Lacul Como, unde Amal a venit în vizită cu una dintre prietenele ei. “Imediat m-am gândit…”, a continuat actorul la microfonul emisiunii lui Drew Barrymore, lăsând un pic de suspans în poveste.

Amuzant era că agentul lui, care o cunoscuse pe Amal şi aceasta îi spusese că va merge la Lacul Como, îl sunase să îi spună că va veni la el o fată cu care se va căsători. Actorul, unul dintre cei mai convinşi burlaci la acea vreme, i-a spus că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Cei doi aveau însă să stea de vorbă toată noaptea în care s-au cunoscut, după care George a început să îi scrie scrisori. Cu adevărat frumos este că ei continuă şi astăzi să îşi lase scrisori.

Aflat în turneul de promovare a filmului “Ticket to Paradise” în acre o are ca parteneră pe Julia Roberts, Clooney a făcut mai multe dezvăluiri despre familia lui şi, în special, despre Amal:

„Tot ceea ce are de-a face cu soția mea este aproape magic: cred că toată lumea și-a dat seama văzând-o, ascultând-o și auzind cauzele pentru care luptă. Nu are nicio parte rea!” a mai declarat actorul.

Cei doi au împreună doi copii, gemenii Ella şi Alexander, în vârstă de 5 ani, iar de curând au aniversat 8 ani de la căsătorie.